Texthjälp

0%

Texthjälp

Texthjälp

Texthjälp on asiakkaalle räätälöity tekstin oikoluku- tai opetuspalvelu, jossa tuottamasi teksti tarkistetaan tai käsitellään lyhyinä kahvitauon pituisina yksityisopetushetkinä sinulle sopivaan aikaan. Palvelun hinta määräytyy tekstin pituuden mukaan. Mahdolliset tapaamiset järjestetään etäyhteyksiä hyödyntäen.

Texthjälp on ruotsinkielisen tekstin oikoluku ja yksityisopetuspalvelu. Jokainen Texthjälp räätälöidään tilaajan tarpeiden ja kielitaitotason mukaan. Texthjälp on erityisen suosittu ruotsin kielen kirjallisen kielitaidon parantamiseen, jossa asiakas saa itse valita, haluaako hän tekstin tarkistuksen vai opetustuokion, jossa Zoomin avulla käydään valittu teksti läpi; tyypilliset virheet ja niiden korjaaminen.

 

Hyödyt sinulle!

 Saat nopeasti laadukasta apua tuottamaasi ruotsin kielen tekstiin.
 Saat valita, toimitetaanko sinulle korjattu teksti vai käydäänkö yhdessä läpi  tekstissä esiintyvät tyypilliset kielioppivirheet ja korjataan ne.
 Saat käyttöösi osaavan ja kokeneen ruotsin kielen asiantuntijan.
  Maksat vain tekstisi pituuden mukaan. Ei ylimääräisiä kuluja!

 

 

TEKSTIN PITUUS
Tilausta tehdessäsi palvelun hinta määräytyy tekstin pituuden mukaan. Yhden sivun pituus on 1 500 merkkiä välilyönteineen.

HINTA
Yhden sivun hinta (1500 merkkiä väilyönteineen) on:
49,00 € / h sis. ALV 24%
(39,52 € + 9,48 €)

AIKA
Tekstisi käsitellään 1-2 arkipäivässä tilauksesta.
Jos kyse on opetuksesta, saat vapaasti valita itsellesi sopivat ajat joko puhelimitse tai varauskalenterista. Aikoja on tarjolla ma-pe klo 8-17 välillä.

ETÄTAPAAMISET
Mahdolliset tapaamiset järjestetään etänä Zoom-verkkotyökalun avulla.

ZOOM
Zoom toimii erityisen hyvin, mikäli käytämme kirjallista materiaali ja/tai haluamme hyödyntää videokuvaa tapaamisissa. Zoomin käyttöönotto on helppoa, tarvitset vain älypuhelimen tai tietokoneen ja kuulokkeet, jossa on mikrofoni.

EHDOT
-Peruutus- ja takaisinmaksuoikeus loppuu siinä vaiheessa, kun asiakas on lähettänyt tekstin palvelun tarjoajalle.
-Asiakas on velvollinen tarkistamaan tekstinsä pituuden niin, että tilaus ja tekstin pituus vastaavat toisiaan.
-Varatut opetustapaamisten peruutukset ja siirrot tulee tehdä viimeistään 24 h ennen varattua aikaa. Tämän jälkeen tehdyt varaukset katsotaan myöhästyneiksi peruutuksiksi ja opetuskerta katsotaan käytetyksi (ei siirto- tai takaisinmaksuoikeutta).

OPETTAJA
FT Nina Niemelä,
palkittu Svensklärarpriset 2016

Ninan opetus pohjaa tutkittuun tietoon kielen omaksumisesta ja oppimisesta. Hän on väitellyt opettajan ja oppilaan välisestä vuorovaikutuksesta, pääaineena ruotsin kieli. Ninalla on noin 20 vuoden kokemus ruotsin kielen opettamisesta ja hän on tottunut verkko-opetuksen opettaja. Opettamisen lisäksi Nina kouluttaa sekä kansallisesti että kansainvälisesti kieltenopettajia toiminnallisen kielitaidon kielipedagogiikan alalla.

OTA YHTEYTTÄ!
Jos sinulla tulee kysyttävää, voit olla yhteydessä puhelimitse 045-2084456 tai sähköpostitse info@ninaniemela.fi

HUOM! Texthjälp-palvelu ei ole tekstin käännöspalvelu. Mikäli tarvitset käännöstä, ole yhteydessä sähköpostitse.

Texthjälp

Texthjälp on asiakkaalle räätälöity tekstin oikoluku- tai opetuspalvelu, jossa tuottamasi teksti tarkistetaan tai käsitellään lyhyinä kahvitauon pituisina yksityisopetushetkinä sinulle sopivaan aikaan. Palvelun hinta määräytyy tekstin pituuden mukaan. Mahdolliset tapaamiset järjestetään etäyhteyksiä hyödyntäen.

error: Alert: Content is protected !!
google-site-verification=zqFpAStYHjKtVZsA2ow3FoKCr6uZhvm8DJY-KL-41fM