Referenssit

Nina innosti meidän pienryhmän ruotsin opiskelun pariin vuosien tauon jälkeen. Uudet tavat opettaa ja erityisesti Ninan tyyli innostaa oppilaita toimivat meidän ryhmälle erittäin hyvin. Nina huomioi yksilölliset tasoerot ja jokainen sai viikoittain omaa tasoaan vastaavia tehtäviä. Saimme lisäksi hyviä vinkkejä ruotsin opiskeluun kotona kiireisen arjen keskellä. Uusi innostus kieleen ja oppimiseen oli pitkälti Ninan ansiota hauskojen tuntien parissa.

Marina Kelahaara, producer

Moomin Characters Oy Ltd

Nina Niemelän pitämät koulutukset ovat saaneet kielenopettajiltamme erittäin hyvää palautetta. Koulutuksissa on käytetty monipuolisia, vuorovaikutteisia työtapoja kohderyhmä ennakoiden ja huomioiden. Hyvänä kouluttajana Nina on osannut antaa osallistujille aikaa  sisäistää päivän teema.

Outi Verkama

Kieliä kehiin! -hankkeen koordinaattori, Tampere

Nina on huippu! Tutustuin Ninaan valtakunnallisessa ruotsinopetuksen kehittämishankkeessa (ROKK), kun kehitimme kielen- ja substanssiopetuksen integroimismalleja parin vuoden ajan. Alkuun vaikutuksen teki Ninan huikea asiantuntemus CLIL-kentältä, ja projektin edetessä Ninan inspiroivuus, aikataulujen kunnioittaminen, yhdessä tekemisen arvostaminen, napakkuus ja luovuus tekivät pienen projektiryhmämme työskentelystä hienon kokemuksen. Omaan 30-vuotiseen opetusuraani on mahtunut kaikenlaisia yhteistyökumppania, mutta jos haet luotettavaa, osaavaa, asioihin perusteellisesti paneutuvaa ja silti pilke silmäkulmassa työskentelevää tinkimätöntä osaajaa, niin hän on tässä!

Teija Lehto

ruotsin kielen lehtori, Laurea-ammattikorkeakoulu

I have had the opportunity, and the pleasure, to work with Nina in Finland and in Spain, and have met and seen her in action in a number of international conferences and symposia. To my understanding she is very much qualified in the area of languages and education, particularly in relation to training and implementation of effective pedagogies. I can say also that she is a very hardworking person and possesses a remarkable ability for communication in academic environments.

Víctor Pavón Vázquez

University of Córdoba

Sweducation Oy |y-tunnus: 3086998-9 |Kalevan puistotie 16, 33500 Tampere |puh. +358 45 208 4456 | info@ninaniemela.fi

Etusivun taustakuva © Isto E Järvinen

error: Alert: Content is protected !!
google-site-verification=zqFpAStYHjKtVZsA2ow3FoKCr6uZhvm8DJY-KL-41fM